dcd5d03583b62a6deb48ea2eb25ef9bb_XLЗасега бандата е дала обещание, че ще излезе на концерта си със 100 кила през май, тъй като е обявено пред феновете им

Най-популярното рап трио у нас е пред разпад. Група Ъпсурт е спряла да поема участия, а до края на март ще изпълнят само предварително поетите си ангажименти в пълен състав, пише в. “Телеграф”.

Засега бандата е дала обещание, че ще излезе на концерта си със 100 кила през май, тъй като е обявено пред феновете им. Близки до момчетата споделиха, че отношенията вътре в бандата били изострени от месеци, но едва преди седмица конфликтите ескалирали и се стигнало до тотален разпад.

Не е известно каква е причината за това, но този път не са успели да изгладят различията си, дори и заради феновете си. За момента не е ясно как ще продължат Бат Венци и Буч, но Хазарта готви самостоятелен албум, който трябва да се появи на музикалния пазар към края на месец май.

Дотогава Ицо не можел да ходи сам по участия, защото вече бившите му колеги не му давали да пее част от общите им песни. Препъни камъчето в отношенията им може да се окаже и последната песен на Хазарта. В нея той нападна сегашните рапъри, намеквайки им, че стават само за участия в риалити предавания.