Очакваната от мнозина премиера на Rambo V: Last Blood ще се състои през септември 2019 година. Първият филм за Рамбо (режисиран от Тед Кочев) направи премиерата си през далечната вече 1982 година, а в рамките на въпросния Силвестър Сталоун стартира живота на култовия американски герой от войната във Виетнам, който се сблъсква с местната (американска) система. Не е нужно да напомняме колко ОГРОМЕН филм беше „Първа кръв“ и колко въздействаща беше фигурата на Джон Рамбо. Последната впоследствие се превърна в кино икона, взела участие в количество качествени лените през годините.

Апорпо Сталон участва във всяка една нова част на франчайза, а също и пише сценарий за всяка лента. Нещо повече, освен сценарист и главен актьор – Сталоун самосиндикално режисира Rambo касапницата от 2009 година.

В Rambo V: Last Blood освен именития актьор ще видим актрисата Паз Вега, която ще влезе в ролята на журналист и партньор на Рамбо в борбата му с могъщ картел, отвлякъл сестра ѝ. Лошият ще бъде изигран от Серхио Перис-Менчета. Повече информация за Rambo V: Last Blood, тук.

Нова снимка от лентата, следва:

800_rambo-v-last-blood-knife