Сега четете
Натали Трифонова – усмихнатото лице на прогнозата за времето

Натали Трифонова – усмихнатото лице на прогнозата за времето

2111831872Познавате я като слънчевото момиче от прогнозата за времето на bTV, а начинът, по който казва „Добро утро“ от екрана, ще ви накара да започнете деня си с усмивка, независимо дали вали, или духат бурни ветрове.

С тези думи екипът на webcafe.bg представя водещата на прогнозата за времето по bTV Натали Трифонова на читателите на webcafe.bg. Цялото интервю е публикувано тук.

Каква е Натали Трифонова в няколко изречения? 

Усмихната, позитивна, суетна, понякога малко разсеяна и инатлива… Прекалено искрена и много директна с хората. Ако не харесвам някого, държа той да го знае и с поведението си изграждам дистанция.

Спират ли те хора по улицата, за да те питат какво ще е времето? 

О, да, постоянно… по улицата, в магазина, в таксито… Това е честа закачка. Един казва: „Искаме сняг“, друг – „Време е за слънце“, всеки си има желания за изпълняване (смее се).

Какво ти е най-интересно в работата в телевизията?

Работата в телевизията е много динамична. Всеки ден срещаш различни хора, работещи в различни сфери, и имаш възможност да общуваш с тях, което е много обогатяващо. Виждаш отвътре как се разказват човешките истории, как се помага на онеправданите и как се преследва истината. Всичко това е много ценно и вярвам, че носи промяна за добро.

Натали
Снимка: Мира Дерменджиева, Webcafe.bg

Ако не си сигурна в нещо към кого се обръщаш? Емо Чолаков ли е твоят учител?

Ако изпитвам затруднения в работата, се обръщам към Емо Чолаков. Той е човекът, който отговаря за нашия отдел и съответно е насреща за всякакви въпроси, за което му благодаря. Разбира се, допитвам се и до директора на новините Венелин Петков, когато се налага.

Вижте и

Всички синоптици, с които съм работила през годините, са били мои учители. От всеки съм взела по нещо и в този ред на мисли – да, Емо също е мой учител. Човекът, който обаче беше до мен в началото, и този, с когото извървях първите си стъпки в професията, е Минчо Празников. Винаги ще съм му признателна за всичко!

Обичаш да пътуваш – кои държави те привличат?

Мога дълго да изреждам… Искам да обиколя света, въпреки че винаги, когато пътувам на по-далечни и по-диви места, имам притеснения. Като се замисля, може би в Европа се чувствам най-спокойна… Влюбена съм в Черна гора, Хърватия, Италия и Испания. Иначе, в рубриката ми „По света с Натали Трифонова“ в сутрешния уикенд блок „Тази събота и неделя“се старая да „пътешествам“ със зрителите до най-интересните и екзотични кътчета на планетата и си пожелавам някой ден да ги посетя всичките.

Натали
Снимка: Мира Дерменджиева, Webcafe.bg

Умее ли да води small talk? Кои са най-близките ѝ колеги в bTV? Какво прави в свободното си време? И къде се вижда след 10 години? Цялото интервю с Натали Трифонова е публикувано на webcafe.bg.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре