Lady-Gaga-Judas-lady-gaga-31583583-1220-693Певицата и актриса Лейди Гага “изригна” срещу социалните медии, наричайки ги “тоалетната на интернет” заради това, че разпространяват неверни слухове за романтична връзка между нея и Брадли Купър, съобщи Контактмюзик.

Отношенията между певицата и актьора и режисьор са от най-обсъжданите теми в социалните медии след отминалата преди броени дни церемония за наградите “Оскар” (на снимката).

На шоуто Лейди Гага и Брадли Купър изпълниха хитовото си парче “Shallow” от филма “Роди се звезда”.

Вместо обаче да обсъждат отличието, което песента спечели, потребителите се заеха да нищят прочувственото изпълнение на двойката. Според мнозина то е свидетелство за романтичните отношения между Лейди Гага и Брадли Купър, при това демонстрирано “под носа” на Ирина Шейк – половинката на актьора и майка на 23-месечната му дъщеря.

Помолена да изясни слуховете като гост в шоуто на Джими Кимъл, Лейди Гага отвръща:  “Първо, честно казано, социалните медии са тоалетната на интернет. Това, което се върши с поп културата, е ужасяващо. Хората стават свидетели на любов и познайте какво – това е, което искахме да видят. Това е любовна песен. Филмът “Роди се звезда” е любовна история”.

Лейди Гага настоява, че с екранния й партньор в музикалната драма, който е и неин режисьор, са пресъздали песента в образите на персонажите си Али и Джак, защото и двамата са артисти, желаещи да поднесат най-доброто възможно изпълнение