Сега четете
Домусчиев купи Нова телевизия

Домусчиев купи Нова телевизия

Image_7240087_126Сделката по продажбата на Нова телевизия вече е завършена и новият собственик е Кирил Домусчиев. Информацията „Топновини“ получи от три независими източника, но все още няма официално потвърждение от медията или от двете страни по продажбата.

Очаква се новината да бъде съобщена официално в сряда.

Източниците на topnovini.bg твърдят, че продажбата е финализирана миналата седмица и оттук нататък предстоят съкращения в администрацията. По непотвърдена информация директор на телевизията ще продължи да бъде Вяра Анкова, а днес на екипа е представен и новият шеф на новините – Виктория Бехар.

Доскоро Бехар бе директор на дирекция “Комуникация и информация” в министерството на Българското председателство на Съвета на ЕС. Това е първата работа на бившия продуцент на новини в bTV след закриване на ведомството на Лиляна Павлова.

Вижте и

Виктория Бехар напусна bTV в началото на управлението на Павел Станчев. Според запознати, преди да поеме поста в министерството за Европредседателството, тя е имала участие в две фирми – туристическа и за кетъринг.

Източник: Topnovini

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре