Сега четете
Гражданският диалог „Европа в нашия дом“ стартира във Велико Търново

Гражданският диалог „Европа в нашия дом“ стартира във Велико Търново

Платформата за граждански диалог „Европа в нашия дом“, стартира официално на 11 февруари 2019 г. (понеделник) във Велико Търново. Събитието ще се проведе в Аулата на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“, а началният му час е 11:00 ч.

DCIM100MEDIADJI_0128.JPG
Снимка: Общ. В. Търново

В рамките на гражданския диалог „Европа в нашия дом“ ще бъдат дискутирани националните и местните политики в сферата на образованието.

На вниманието на обществеността ще бъде представено развитието на различните населени места в съответния регион и как европейската солидарност е допринесла за това. Организирането на гражданска платформа по тема образование ще мотивира много млади хора за повече знания и перспективи за просперитета на България и Европа.

На форума в Аулата на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ ще присъстват председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, министърът на образованието и науката Красимир Вълчев, неговите заместници Таня Михайлова и Деница Сачева, зам.-председателят на образователната комисия в парламента Галя Захариева, както и кметът на Велико Търново инж. Даниел Панов и областният управител на Велико Търново проф. Любомира Попова.

Вижте и

На гражданския диалог в старата ни столица са поканени да вземат участие и представители на образователните, университетските и обществените среди от региона.

Автор: Мирослав Дечев

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре