bobi-vaklinov-300x169Репортерът на „Господари на ефира“ – Боби Ваклинов си намери ново препитание, след като съдбата на шоуто остава неясна.С всеки изминал ден завръщането на „Господари на ефира“ в телевизионния ефир изглежда все по-нереално, коментират в телевизионните среди.Боби Ваклинов бе един от репортерите на шоуто, който успя да издържи само месец без заплата.

Дипломираният Журналист, който има зад гърба си и няколко музикални проекта, е започнал работа в радио „Фреш“. Зевзекът, от който нямаше измъкване, щом нарочи някого за „Златен скункс“, е получил рубрика в „Шоуто на блондинките“.Първият му работен ден на новото работно място е бил на 1 февруари.Боби Ваклинов анонсира новия си проект по следния начин:„С радост бих искал да Ви споделя, че започвам своя собствена рубрика – „Боби Ваклинов в рими“, която може да слушате всеки петък в „Шоуто на Блондинките“.

В нея ще правя обзор в рими на случилото се „по света и у нас/вас“ през изминалата седмица“.Припомняме, че от 1 януари екипът на братя Халваджиян бе разпуснат в неплатен отпуск заради изтеклия договор на „Глобал Вижън“ с Нова Телевизия. Към днешна дата арменските продуценти уж водят преговори с няколко телевизии за завръщането на шоуто в ефир, пише pik.bg.