Screenshot (5)Българка предизвика сензация в Америка. Екзотичната Соня Мембреньо се превърна в една от най-популярните и обичани звезди на САЩ, научи HotArena.Тя гостува в сутрешното предаване на популярния Водещ на чикагския канал „Фокс” – Майк Каплан, където представи проекта си.Заедно с още две момичета, Соня създаде групата „Джърси Гърлс”, която става мега популярна. Красавиците са изключително търсени в клубовете на Чикаго и са първата женска банда, която излиза извън границите на Илинойс.

Преди да замине за САЩ, Соня се прочу и у нас с участието си в риалити форматите „Мюзик Айдъл” и „Х Фактор”. След това бе поканена като част от бенда на „Комиците”, но пикът в музикалната й кариера настъпва именно сега, пише „България днес”.Соня заминава за Америка, за да се види с баща си – Назарио Мембреньо Роке, когото не е виждала от малка. Той й урежда зелена карта и я устройва в САЩ.Двамата не са се виждали откакто момичето било на 2 години.„Чудех се дали ще го позная, дали ще ме познае той? Прегърнах го и ми се върна целия живот като на лента само за една секунда.

Мислех си какво щеше да е, ако беше останал близо до мен”, спомня си Соня.Паметната среща слага началото на новия й живот. Тя се възстановява след тежката раздяла с гаджето си – Боян от Битоля. Соня е съкрушена от раздялата им, но сега отново е щастлива.В момента живее в Чикаго, докато баща й е в Мериленд, където има друго семейство. Двамата обаче поддържат връзка и редовно се виждат. В момента тя е затрупана с участия, а на 14 февруари ще пеят в един от най-известните клубове в града.

„Поканиха ни във „Фокс” с идеята да отбележат нашето излизане извън щата Илинойс и пробиването ни на други сцени. Разказвахме и за участията ни на доста големи фестивали”, споделя Соня за гостуването си в Телевизията.