Сега четете
Преглед на печата за 21 януари

Преглед на печата за 21 януари

pressВестник „Сега“
„Сега“ пише, че пълното лунно затъмнение ще може да се наблюдава днес от 6.42 минути, така че ако четете това и сте от ранобудните имате точно няколко минути да излезете на терасата и да погледате малко. Следващото ще е чак през 2021-а, така че не пропускайте тази възможност. Освен това е хубаво освен политически затъмнения, да наблюдавате и природни, за да има пълен унисон в работата на небеса, вселена и хора.

Вестник „24 часа“

„24 часа“ пише за единствения българин, който се е сражавал срещу Ислямска държава и се е завърнал у дома. Русенецът Димитър Петков обяснява, че взел решението да се сражава срещу терористите, е защото бил шокиран от тяхната жестокост, убийства, хаос и атентати. Ние сме шокиране също; само че не е ли ясно, че цялата тази война и пълно унищожение в Сирия се водят не заради емоции, а заради онова, заради което войните винаги се водят: пари?

Вестник „Труд“
Салатата е поскъпнала с 20%, пише „Труд“, отчитайки повишение на онези зеленчуци, които образуват добра компания на ракията. Повишавали се дори продуктите, които „имитират млечните“, тоест, не стига вече че ще се блъскаш с пълна химия, но и ще ти струва малко по-скъпо. Успокоителното в случая е, че постоянно правителството цитира статистики как доходите растат – имаме предвид успокоително за абдалите, които не виждат изящния паралел между скок на заплатите и скок на разходите.

Вижте и

Вестник „Монитор“
„Монитор“ обстойно коментира т.нар. „олигархични войни“, в които както винаги Иво Прокопиев е виновник номер едно, а Делян Пеевски – невинен номер едно. Ние няма да се впускаме в Коментарна това класическо четиво, но все пак ще питаме колегите – абе, защо сте почнали тоя текст с цитат от Стайнбек? Не е приятно да се ползва точно велик писател за встъпление за конфликти между Пеевски и компания, все пак, да си го кажем.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре