Сега четете
Ново предаване за наука, хипотези и мистика ще излъчва БНТ2

Ново предаване за наука, хипотези и мистика ще излъчва БНТ2

stkerev-2-342718-400x0От края на месец януари, всяка неделя от 18:30 часа, БНТ2 ще излъчва предаването „Новото познание“. Всеки от епизодите представя различни гледни точки за произхода на човека, неразказвани факти и малко известни хипотези за различни исторически събития.

В студиото на „Новото познание“ ще гостуват едни от най-големите експерти у нас и в чужбина. Проектът запознава зрителите с посветени личности, с тайните на свободната енергия и представя алтернативни теории за човечеството от древни времена. В миналото истинското познание е било привилегия на отбрани групи хора, които са имали за цел да го развият и да го предадат на поколенията.

„Българите са едни от най-духовните същности и е нормално да имат повишен интерес към такива теми. Все по-често скриваното от очите на хората познание става обект на изследвания от различни автори. Днес мнозина се питат каква е причината да ни заблуждават различни кръгове управляващи света? Отговорът е повече от категоричен – упражняването на власт. Масони, илюминати, сциентолози и представители на различни тайни общества спорят за контрола над планетата всекидневно. Точно сега в тези последни дни хватката над умовете на човечеството започва да отслабва и невидимото става видимо“, споделя Стойчо Керев – автор и водещ на предаването.

Той е познат на телевизионните зрители от ефира на БНТ. В обществената телевизия започва работа с екипа на Емил Розов и покойната вече Алис Крайчева, които създават предаването „Събота късен следобед“. От 1996 г. е и водещ на легендарния проект на Кеворк Кеворкян – „Всяка неделя“. Завършил е Стопанския факултет на Великотърновския университет, специализирал е продуцентство и оперативен мениджмънт във Великобритания. Богатият му журналистически опит е свързан с популярни частни радиостанции и телевизионни канали у нас.

Вижте и

Авторският проект на Стойчо Керев „Новото познание“ стартира през март 2016 г. и бързо намира популярност. На 20 януари 2019 г. БНТ2 започва излъчването му в ефира на обществената телевизия. Режисьори на 27-минутните епизоди са Николай Янев и Христо Христов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре