Сега четете
ЕП кани в София на дискусия „Имат ли значение фактите?”

ЕП кани в София на дискусия „Имат ли значение фактите?”

49796432_10157064600169853_6287972807292747776_oБюрото на Европарламента в София кани на дискусия „Имат ли значение фактите? Дезинформацията като инструмент по време на избори“, която ще се състои на 22 януари 2019 г. от 16.00 ч. в зала 6 на НДК (вход А6), София.Бюрото на Европарламента в София кани на дискусия „Имат ли значение фактите?

Дезинформацията като инструмент по време на избори“, която ще се състои на 22 януари 2019 г. от 16.00 ч. в зала 6 на НДК (вход А6), София.

Правозащитната организация Амнести интернешънъл поднови призива за международно разследване на гибелта на саудитския журналист Джамал Хашоги – убийство, в което са замесени членове от обкръжението на саудитския престолонаследник, съобщава АП.Правозащитната организация Амнести интернешънъл поднови призива за международно разследване на гибелта на саудитския журналист Джамал Хашоги – убийство, в което са замесени членове от обкръжението на саудитския престолонаследник, съобщава АП.

Президентът Доналд Тръмп покани тази седмица на обед журналисти от новинарски телевизии малко преди да произнесе реч за положението на южната граница на САЩ, където според него има криза, предаде АП.Президентът Доналд Тръмп покани тази седмица на обед журналисти от новинарски телевизии малко преди да произнесе реч за положението на южната граница на САЩ, където според него има криза, предаде АП.Съд в Истанбул осъди журналистката Пелин Юнкер на над 13 месеца затвор за информация за предполагаеми връзки на бивш турски премиер с офшорни компании, заявиха нейните адвокати пред ДПА.

Вижте и

Съд в Истанбул осъди журналистката Пелин Юнкер на над 13 месеца затвор за информация за предполагаеми връзки на бивш турски премиер с офшорни компании, заявиха нейните адвокати пред ДПА.Френски телевизионен екип от град Тулуза ще снима документален филм за народния празник Сурва в пернишкото село Лесковец.Френски телевизионен екип от град Тулуза ще снима документален филм за народния празник Сурва в пернишкото село Лесковец.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре