Сега четете
„Китайска астрология. Вечен хороскоп за всички зодии и години“

„Китайска астрология. Вечен хороскоп за всички зодии и години“

Kitaiska-astrologiya-3D-coverНачалото на източната астрология е дадено още преди четири хилядолетия и тя е развита до съвършенство в наши дни. Всички, които искат да вникнат в тайните на китайската астрология и да я приложат успешно в живота си, имат шанса да го направят благодарение на премиерната книга на издателство „Милениум“ – „Китайска астрология. Вечен хороскоп за всички зодии и години“, съставена от известната астроложка Вайълет Дей.

В подробния и полезен наръчник читателите ще открият детайлно описание на всяка една от 12-те зодии, представени символично от същия брой животински знаци – Плъх, Вол, Тигър, Заек, Дракон, Змия, Кон, Коза, Маймуна, Петел, Куче, Прасе. Митологичните създания олицетворяват космиче¬ските влияния, проявяващи се в годината на раждане на хората и влияят върху целия им бъдещ живот и основните черти на личността им.

Всеки от знаците се променя или придобива определени качества чрез петте основни елемента в китайската доктрина – дърво, огън, земя, метал, вода. Цикълът на повторяемост на всеки животински зодиак е през период от 12 години, но специфичната комбинация от зодиакален знак и елемент се появява веднъж на 60 години. Универсалното ръководство представя на читателя подробна характеристика на китайския му покровител, неговите положителни и отрицателни черти и влиянието на елемента върху личностното му развитие.

От полезното ръководство по китайска астрология ще научите:
• Кое животно управлява съдбата ви;
• Как то се отразява на характера ви;
• Как се справяте в различни сфери от живота, благодарение на патрона си;
• Кои професии са подходящи за вас;
• С кои знаци от Китайския зодиак имате най-добра съвместимост;
• Кои са вашите сродни души и кармични противници;
• Какво да очаквате от различните години в цикъла на Китайския календар;
• Кои известни личности са родени под вашия знак;

Вижте и

В книгата ще откриете и вдъхновяващи цитати от велики личности, които описват вашия знак най-точно и ще ви помогнат да се справите в трудни житейски ситуации.

Не пропускайте шанса да повлияете на съдбата си по нов оригинален и нестандартен начин с най-добрия наръчник по източна астрология – „Китайска астрология. Вечен хороскоп за всички зодии и години“ с логото на издателство „Милениум“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре