Сега четете
БНР събира в Ретротрамвая и в шатра дарове за възрастни

БНР събира в Ретротрамвая и в шатра дарове за възрастни

koledna-sofiaКниги, плодове, сладкиши, топли чорапи, коледна украса бяха сред подаръците, които донесоха добротворци в шатрата на Българското национално радио пред НДК и в Ретротрамвая в снежната утрин, отчитат се от медията:

По идея на сутрешните предавания на програма „Христо Ботев“ на БНР „Нашият ден“ и „Семейно радио“ те ще стоплят празника на хората от „Дом за възрастни“ в Зона Б5 в София.

В името на каузата „Да бъдем съпричастни към най-самотните на празника!“ пръв в шатрата на БНР беше столичанинът Антон Донев.

Той донесе своите подаръци за хората от Дома за възрастни. „Нека мъдреците на нашето общество да се почувстват прегърнати и споделени в най-светлите празници“, пожелаха журналистите от БНР и техните гости.

Вижте и

По същото време на пл. „Възраждане“ в Ретротрамвая първа се качи 5-окласничката Кати. В приказната атмосфера на старинния трамвай я очакваше Дядо Коледа и водещите на сутрешните предавания на програма „Христо Ботев“.

Десетки софиянци се включиха в „Доброто пътува с трамвая“. Водещата на „Нашият ден“ Ива Дойчинова бе снимана с Дядо Коледа до Ретротрамвая като част от кампанията на БНР „Доброто пътува с трамвая“.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре