Четвъртото издание на конкурса “Звезден сблъсък” се проведе този уикенд в Голямата зала на община Велико Търново. В първия конкурсен ден търновската публика се наслади на вокалните изпълнения на таланти от цяла България, а вечерта в 19 часа се проведе и официалният Гала концерт, на който бяха обявени лауреатите в тазгодишното издание. 48380443_378687989566591_5669617372026109952_n

Иван Едрев ,от трета възрастова група ,е носителят на Гран При Вокал 2018г. Той беше излъчен за победител с единодушно решение на журито на раздела с председател д-р. Нели Маринкова и членове Доц. Снежина Врангова ,и вокалният педагог Георги Янков. Конкурсната програма в раздел танцово изкуство донесе много призови места на търновските школи Ун бесо, Танцово студио “Динамик” и Балет “ Тиерра”- гр. Варна.

Специална награда на журито в раздел танцово изкуство, с председател Савина Ганчева ,получи хореографката Полина Кинова от Школа “Ун бесо” за хореографията на танца “Валс”- изпълнен от Стефани Такова. Форумът бе закрит от директора на конкурса г-жа Петя Василева, която се обърна за финал с благодарствени думи за подкрепата на община Велико Търново и кмета на града инж. д-р Даниел Панов.

Автор: Мирослав Дечев

Снимка: Пресцентър