Сега четете
Google вгражда коментари и отзиви в търсачката

Google вгражда коментари и отзиви в търсачката

google_lupaМиналия месец Google обяви, че прекратява работата на социалната мрежа Google+ . Въпреки това, интернет гигантът е заинтересуван от социалния момент на своите услуги. Неотдавна компанията даде възможност за оставяне на съобщения в Google Maps, а сега вгражда възможност за отзиви и Коментари директно в търсачката.Уеб-порталът 9to5Google откри нововъведението в приложението Google 8.55 за Android. През последните няколко месеца компанията работи върху нова раздел, в който могат да се оставят Коментари и описват впечатленията.

В последната бета на приложението този раздел бе активиран и показва страницата с отзивите и Коментарите. Досега потребителите можеха да оставят отзиви за филми, сериали, книги и други подобни, сега вече става възможно да се пишат Коментари за всичко, което се търси чрез Google Search . Засега тази функция е ограничена само за директните спортни предавания.За да се въведе Коментар или отзив, потребителят задължително трябва да е влязъл в своя акаунт.

Не е възможно оставянето на анонимни Коментари.Освен това, потребителите могат да отбелязват по-интересните Коментари и да ги сортират по популярност. Google от своя страна предлага уеб-страница с подробни инструкции за използване на системата за Коментари в търсачката.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре