Сега четете
Герои от „Игра на тронове“ ще възкръснат в шоу

Герои от „Игра на тронове“ ще възкръснат в шоу

thumb_910x0_нед В предаването на Тв Водещия Конан О` Брайън ще се появят и тези попълнения в каста, чиито персонажи изгубиха живота си във Вестерос. Епизодът е заснет в град Белфаст, дал терен за солидна част от снимките на фентъзи епоса.Това издаде актьорът Шон Бийн, по-позднат като стожера на Севера Нед Старк, чиято отсечена глава бележи кулминацията в първи сезон на сериала на НВО.

„Решиха да съберат всички персонажи заедно, за да заснемат едно голямо шоу в Белфаст и О’Брайън бе домакин на вечерта“,59-годишната звезда сподели още, че рядко намира време да общува с Екранното си семейство.„Забавно е с тази работа, почти не поддържаш контакти. Правиш толкова много неща в различни части на света. Когато се видиш със стар приятел или дори колега от училището по актьорско майсторство, си е все същото, просто продължавате от там, от където сте спрели предишния път.“, допълни той.

Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на Коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре