Румен Радев: Страната се нуждае от идеи, а се дави в скандали – оставките вече на са решение, а бягство от реална отговорност

ruskite-medii-syshto-komentiraha-izbora-na-rumen-radev-412955Страната се нуждае от идеи, а се дави в скандали – оставките вече на са решение, а бягство от реална отговорност. Това каза държавният глава Румен Радев в своето обръщение към народа по повод началото на новия политически сезон. „Проблемът в държавата не е персонален, а системен. Авторитаризмът не е бъдещето на България. Нов изборен цикъл в непосредствено бъдеще няма да отвори нова перспектива. Отговорното поведение диктува управляващата коалиция да се фокусира върху най-острите проблеми на обществото.

От парламентарната и извънпарламентарната опозиция гражданите очакват ускорено изграждане на убедителна алтернатива на сегашното управление.

През изминалия сезон многократно посочвах два системни порока на днешна България – несправедливостта и корупцията -те са рожби на злоупотребите на малцина, но и на примирението на мнозинството каза Радев.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре