Сега четете
Huawei с конкурс за снимки, направени със смартфон

Huawei с конкурс за снимки, направени със смартфон

huawei.2„Next Image Mobile Photography“ дава възможност за престижно признание. Конкурс за снимки с мобилен телефон стартира Huawei. Той се казва “ Next Image Mobile Photography “ и, както може да се предположи, в него се приемат само фотоси направени с устройство на компанията. Конкурсът предлага 6 категории, наречени „Faces“, „Good Night“, „Hello, Life!“, „Check In“, „Nature“ и „Story Board“. Всеки участник в конкурса може да регистрира своите кандидатури до 20 август 2018 г. Победителите ще получат парична награда и публикация в едно от най-известните и престижни списания в света – National Geographic. Те ще бъдат определени от експертно жури с дългогодишен опит в сферата на фотографията и мобилните технологии. Имената им ще бъдат обявени на 10 септември.

„Винаги сме гледали на камерите като на един от най-важните компоненти в нашите телефони и сме много щастливи, че благодарение на новите ни технологии хората имат възможност да правят по-красиви и по-качествени снимки. С този конкурс се надяваме да дадем широка гласност на тази все по-разпространена тенденция“, сподели Дарина Иванова, директор маркетинг на Huawei Consumer Business Group за България и Македония. „Смартфоните са новата форма на фотография, както и новият начин, по който гледаме на това изкуство и затова съм напълно убедена, че биха могли да бъдат използвани за артистични проекти. Надявам се, че конкурсът „Next Image“ ще ни позволи да продължим развитието си в тази насока“, добави Вера Гоцева, журналист и фотограф, посланик на конкурса в България. След като снимките, участващи в конкурса, бъдат качени в публичните галерии, хората ще могат да гласуват за своите фаворити до 28 август 2018.

Впоследствие експертно жури ще определи победителите измежду 50-те най-харесвани снимки от всяка категория. Журито ще бъде в следния състав: Янмин Уанг – президент на Huawei Consumer Business Group за Централна и Източна Европа; Доминик Брако – фотограф на National Geographic; Алекс Ламбрехтс – оторизиран фотограф на Leica; Боби Анвар – датски фотограф; Гал Гадот – актриса и рекламно лице на серията Huawei P20; Победителите от всяка категория ще получат като награда Huawei Matebook X, споменатата публикация, както и парична награда в размер на 2000 евро. Класиралите се на второ и трето място ще получат мобилни телефони от Huawei, съответно P20 Pro и P20. Huawei P20 ще бъде наградата и за снимките, получили най-много гласове от страна на феновете.

Вижте и

В края на конкурса журито ще връчи специалната награда „Grand Prix“, чийто носител ще получи Huawei Matebook X, публикация в National Geographic, парична награда в размер на 10 000 евро и възможност да се включи в 10-дневната фотографска експедиция на National Geographic, която ще се проведе през септември в Италия.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре