Снимка: архив, Булфото Прочети още на: https://www.dnes.bg/televizia/2018/07/15/kalin-vrachanski-se-zabyrkva-s-4-jeni-vyv-falshiv-geroi.382260

Снимка: архив, Булфото

Във Варна се снима новия български сериал “Фалшив герой”, който според екипа е едновременно комедия и криминален екшън. Главната роля е поверена на Калин Врачански, а роли имат още Алекс Сърчаджиева, Доротея Толева, Станислава Николова, Ина Добрева, Любен Кънев, Пламен Великов, Христо Пъдев, Светломир Радев, както и актьори от ДТ “Стоян Бъчваров”, съобщава “Труд”.

Продукцията стартира с 12 епизоди, като продуцент е Димитър Гочев, познат от сериалите “Стъклен дом” и “Под прикритие”.

“На моя човек му се случват доста интересни неща като това например да се забърка с четири различни жени и с всяка една да има някакъв вид взаимоотношения. И ще разберем всъщност, че всеки един от тези персонажи има своите малки лъжи в живота, с които се опитва да се бори. Това е по-различно от всичко, което до момента съм правил – най-вече, че участвам в комедия”, коментира Калин Врачански.

80% от сцените ще се снимат във Варна. Възможно е и да се направи рекламен клип за морската столица, уверяват авторите на проекта.

Общинският съвет на града гласува и финансова подкрепа от 288 хиляди лева. Снимачният екип ще е на централния плаж, по алеите на Морската градина, пред сградата на общината. Предвиждат се и нощни снимки.