Причината за смъртта на Брус Лий разкрита 

Брус Лий
Брус Лий почива твърде млад, а причината за неговата внезапна смърт не беше изяснена до скоро. На 20-ти юли 1973-та година внезапно си отива най-популярният в света актьор от китайски произход.Брус Лий е роден на 27-ми ноември 1940-та година в Сан Франциско. Като малък Брус носи името Лий Сяолун, в превод от китайски „Малкият дракон“. В юношеството го наричат Ли Дженфан, но в свидетелството му за раждане фигурира с името Брус Ли.Още от тригодишен той се снима в киното. На 18 години Брус започва да се занимава с кунг-фу и да показва уменията си във всички филми и сериали, в които се снима.

Той дори отваря собствена школа, в която преподава свой собствен стил кунг-фу.Въпреки успешната си кариера, Брус не се чувства щастлив и изпада често в тежка депресия, а внезапната му смърт изненадва всички. На актьора му става лошо и ляга да спи. За огромно съжаление, той не се събужда повече. Официалната причина за смъртта му е аневризма в мозъка. Има обаче много версии, за това, каква всъщност е истинската причина за кръвоизлива в мозъка на актьора.Американски журналист изследва причината за смъртта на Брус Лий като провежда много интервюта с негови близки, както и с неговите роднини.

Той стига до извода, че истинската причина актьорът да си отиде толкова млад от този свят е топлинен удар. На 10-ти юли 1973-та година той влиза в студиото, за да снима сцена от филм. Това един от най-топлите дни от месеца тогава. Климатикът обаче бил изключен, за да не пречи на снимките. На Брус му става зле и излиза, но пада в коридора и започва да се тресе. Той е откаран в болница. Лекарите оприличават този инцидент с актьора като топлинен удар.10 дни по-късно случаят се повтаря. Журналистът казва, че топлинният удар е често срещано явление за млади спортисти като Лий. Той допълва още, че няколко месеца преди първия инцидент актьорът отстранява потните си жлези под гърдите. „Мислеше, че те изглеждат зле на екран“, казва журналистът. Всичко това според него води до прегряване. „Моето заключение е топлинен удар.

Вижте и

Това не е толкова необичаен убиец на младите спортисти“, категоричен е журналистът пред Fox News.Брус Лий и сина му сн. УикипедияОфициално тиражирана версия за смъртта на актьора обаче е друга. Брус Лий е намерен при колежката си Бети Пей. Той се оплаква от силно главоболие и тя му дава лекарство против мигрена, което има слабо наркотично действие. Една от съставките на препарата може да предизвика оток на мозъка, казват специалисти. Именно тази съставка води до кръвоизлива в мозъка на актьора и неговата смърт.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре