Сега четете
Петела се завърна с бисери, феновете ликуват

Петела се завърна с бисери, феновете ликуват

Култовият коментатор Петър Василев се завърна зад микрофона на БНТ.

Легендарният коментатор Петър Василев-Петела изненадващо се завърна в ефир след петгодишно отсъствие и коментира заедно със Стефан Георгиев мача между Аржентина и Хърватия. Култовият спортен журналист бе изненадата от БНТ за футболните фенове, а завръщането му се прие с бурна радост от зрителите.“Здравейте, драги зрители! Ето че след 5-годишно прекъсване отново сме заедно в пряко предаване на футболен мач. Трябва да призная, че за тези 1826 дни така и не получих обяснение на какво се дължеше тази раздяла“, каза лаконично най-известният глас в спортната редакция на БНТ.

По време на коментара си за мача Петела не пропусна да блесне с бисери, а най-впечатляваща безспорно бе оценката му за слабата игра на Аржентина. „Този аржентински отбор изглежда трагично, така трябва да говорим, всички други компромиси нямат място вече! Аз лично не помня „гаучосите“ да са били толкова немотивирани! Не помня Аржентина да са се представяли без лидер.

Вижте и

Меси днес е не кръгла нула, Меси днес се питам какво изобщо правеше на терена. Това момче, наистина гений във футбола, проявява най-добрите си качества само с екипа на „Барселона“, отсече Петър Василев.Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически. При съгласието Ви, ние ще създадем бисквитка на компютърът ви, която ще бъде запазена следващите 7 дни.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре