Сега четете
Украинци се изгавриха с паметта на загинало при самолетна катастрофа бебе

Украинци се изгавриха с паметта на загинало при самолетна катастрофа бебе

Злосторници пробиха страницата на една от жертвите на самолетната катастрофа в Египет преди две години и написаха, че 10-месечното момиченце, което е било на борда, е живо. Така те направиха препратка към „убития“ журналист Аркадий Бабченко.Украински хакери написаха на страницата на майката в руска социална мрежа съобщение за това, че момиченцето всъщност е живо.

Така те иронизираха и смъртта на Бабченко, чието покушение се оказа постановка на украинските спецслужби. От преслужбата на социалната мрежа съобщиха, че написаното от хакерите вече е отстранено и е повишена сигурността на страницата на майката на момиченцето.“Съдържанието, което е било помествано, докато собственичката е била жива, е напълно съхранено, но основната информация е достъпна само за приятели.

Освен това по молба на роднините страницата може да бъде отстранена“, съобщават оттам.10-месечната Дарина Громова загина преди две години при катастрофата на Airbus 321 в Синай – Египет. Момиченцето беше наричано от медиите „Най-важният пътник“. Определението дойде от това, че малко преди катастрофа Татяна, майката на детето публикува снимка на дъщеричката си от летището.

На нея детето гледа самолетите. Майката написа към снимката: „Най-важният пътник“. Тя пътуваше за Петербург в същия самолет, както съпругът и дъщеря й.На борда на самолета, който пътуваше от Египет за Русия и рухна на Синайския полуостров, се намираха 224 души. При падането не оживя нито един от тях.“Покушението“ на журналиста Аркадий Бабченко бе инсценирано на 29 май тази година. Тогава бе съобщено, че е убит в Киев с няколко изстрела в гърба. На следващия ден стана известно, че това е било инсценировка. А от Службата за безопасност на Украйна заявиха, че по този начин са искали да предотвратят истинско убийство, което било планирано.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре