tv7 GarelovЖурналистът и тв водещ Иван Гарелов, един от създателите на “Всяка неделя” Янчо Таков и Любомир Коларов – също журналист, са съветници по проекта за партийна телевизия на БСП.Журналистът и тв водещ Иван Гарелов, един от създателите на “Всяка неделя” Янчо Таков и Любомир Коларов – също журналист, са съветници по проекта за партийна телевизия на БСП.Университетската телевизия “Алма Матер” към ФЖМК, която СУ “Св. Климент Охридски” стимулира от години, вече има нов директор – актьорът Башар Рахал.

Университетската телевизия “Алма Матер” към ФЖМК, която СУ “Св. Климент Охридски” стимулира от години, вече има нов директор – актьорът Башар Рахал.Писменият изпит по журналистика за кандидат-студенти от редовната изпитна сесия в Софийския университет “Св. Климент Охридски” е на 9 юни от 9.00 часа, съобщи пресцентърът на висшето училище.

Писменият изпит по журналистика за кандидат-студенти от редовната изпитна сесия в Софийския университет “Св. Климент Охридски” е на 9 юни от 9.00 часа, съобщи пресцентърът на висшето училище.Радослав Първанов е завършил Техническия университет в Габрово, учил е фотография в Берлин и в Лондон, отразявал е колоездачната обиколка на България, а на международната колоездачна обиколка на Турция, сред 50 фотографи, печели конкурса за фотография със свой кадър от финала.Радослав Първанов е завършил Техническия университет в Габрово, учил е фотография в Берлин и в Лондон, отразявал е колоездачната обиколка на България, а на международната колоездачна обиколка на Турция, сред 50 фотографи, печели конкурса за фотография със свой кадър от финала.