Сега четете
Млади журналисти с топли думи за Етнофестивала в Минерални бани

Млади журналисти с топли думи за Етнофестивала в Минерални бани

image_13134Младите журналисти Теодора Цветкова и Юзлем Хасан от Клуба на младия журналист при Професионалната гимназия по транспорт в Крумовград написаха мили думи за Етнофестивала в Минерални бани.Етнофестивалът в Минерални бани отмина, победителите получиха своите награди, но ние продължаваме да се връщаме към него, защото много топли спомени останаха в нас!

Все още се връщаме в тия спомени, всичко беше прекрасно и незабравимо. Имаше прекрасни концерти и всички хора бяха с топли души. Всички – и от България, и от Сърбия, и от Молдова, и от Китай, и от Турция. Видяхме хора, които даже не се познават, но се усмихваха и се прегръщаха, бяха толкова топли и истински. Музикалните изпълнения, които видяхме бяха прекрасни.Може би най-хубавото нещо на света е някой, който не познаваш, да ти се усмихне и да те прегърне.

Помолихме едно момиче от Китай да си направим снимка за спомен. Тя веднага се съгласи със топла усмивка и накрая ни прегърна. След тая прегръдка се почувствахме още по- щастливи. Сигурни сме, че за цял живот ще си спомняме тази усмивка и топлата прегръдка. В Минерални бани просто усетихме атмосферата на доброта, любовта към хората и искреността. Колко е хубаво да се усмихнете на непознат човек и той да ви помни за цял живот. Както ние сега не можем да забравим за тази прекрасна среща с непознати хора. След която изведнъж ставаме приятели. И се надяваме отново пак да се видим.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре