zx860y484_3102148От септември 2018 г. в. „Култура“ става месечно издание с нов облик и нов екип. Списание „Култура“ ще излиза 10 пъти годишно, посочват в редакционна бележка новите издатели от фондация „Комунитас“ и допълват: От септември 2018 г. в. „Култура“ става месечно издание с нов облик и нов екип. Списание „Култура“ ще излиза 10 пъти годишно, посочват в редакционна бележка новите издатели от фондация „Комунитас“ и допълват: Медийна свобода в България има, макар и ограничена Какво стана с нормалната информация за събитията, от които зависи бъдещето на държавата ни? Май остана в миналото, онова минало, когато повече разговаряхме с часове, четяхме книги, ходехме на кино и на театър, за да търсим смисъла на живота, а не за развлечение.

Какво стана с нормалната информация за събитията, от които зависи бъдещето на държавата ни? Май остана в миналото, онова минало, когато повече разговаряхме с часове, четяхме книги, ходехме на кино и на театър, за да търсим смисъла на живота, а не за развлечение. Полският журналист и писател Мариуш Шчигел се срещна с българските си читатели. Авторът на книгите с литературни репортажи за Чехия „Готланд“ и „Направи си рай” дойде в България тази седмица.

Полският журналист и писател Мариуш Шчигел се срещна с българските си читатели. Авторът на книгите с литературни репортажи за Чехия „Готланд“ и „Направи си рай” дойде в България тази седмица. Българското национално радио ще има пратеник на Световното първенство по футбол в Русия (14 юни – 15 юли), съобщават от медията и добавят: Българското национално радио ще има пратеник на Световното първенство по футбол в Русия (14 юни – 15 юли), съобщават от медията и добавят: Полицейски служител ветеран бе назначен за началник на полицията в Словакия, но изборът му предизвика нови протести с искания постът да бъде зает от външен човек, който да гарантира провеждането на независимо разследване на убийството на журналиста Ян Куцяк, предаде Ройтерс. Полицейски служител ветеран бе назначен за началник на полицията в Словакия, но изборът му предизвика нови протести с искания постът да бъде зает от външен човек, който да гарантира провеждането на независимо разследване на убийството на журналиста Ян Куцяк, предаде Ройтерс.