Сега четете
Великотърновецът Иван Мишев от студио „Елита“ първи в Казалък

Великотърновецът Иван Мишев от студио „Елита“ първи в Казалък

Първо място завоюва Иван Мишев – възпитаник на музикално студио „Елита“ с музикален педагог Петя Василева, на Четвъртия Национален музикален конкурс „Искричка“, който се проведе на 2 юни в Казанлък.

В надпреварата участваха 45 деца, разделени в две възрастови групи. Член на журито бе финалистът в Мюзик Айдъл Стоян Петров, който след конкурсната програма поздрави младите таланти със свое изпълнение. 20180602_121152

Така той им пожела да бъдат постоянни в заниманията си и да следват мечтите си. Специално приветствие към участниците в конкурса отправи народният представител Донка Симеонова. Седемгодишният възпитаник на ЦДГ „Слънчев дом“ получи награди и грамота от председателката на журито Стефка Денева за изпълнението на „Има, няма страшно“.

При награждаването тя обяви от сцената, че отличието е за подходящ избор на песен и най-вече за изпълнението на Ванко по думите й „с абсолютна точност“.

Вижте и

20180602_135528Детският конкурс е организиран от Школа по изкуствата „Емануил Манолов“ в Народно читалище „Искра – 1860“. Проявата е част от богатата културна програма в рамките на Фестивал на розата 2018-а.

Автор: Мирослав Дечев

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре