Максим-Бехар

Той е сред основателите на Форума преди 20 години, беше негов председател в продължение на два мандата от 2001 до 2007 г., след което заместник-председател за още два мандата и оттогава неизменно е член на БордаБългарският PR експерт и дипломат Максим Бехар бе избран отново за член на Управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Той е сред основателите на Форума преди 20 години, беше негов председател в продължение на два мандата от 2001 до 2007 г., след което заместник-председател за още два мандата и оттогава неизменно е член на Борда.

Максим Бехар също е доживотен почетен член на Форума, обявен официално през 2007 г. заради неговия изключителен принос в утвърждаването на Форума като водеща организация в сферата на етичния бизнес и корпоративната социална отговорност.„За мен това е признание, чест и отговорност. Предстоят промени към по-добро, предстоят нови проекти и съм убеден, че Българският форум на бизнес лидерите ще продължи да бъде водеща бизнес организация в България“, каза Бехар.Левон Хампарцумян, главен изпълнителен директор на „УниКредит Булбанк“ бе избран за заместник-председател на Форума, а Зоя Паунова, главен изпълнителен директор на „Астра Зенека България“, и Боряна Манолова, главен изпълнителен директор на „Сименс България“ подновиха своите мандати в Борда.Сега Българският форум на бизнес лидерите обединява повече от 120 водещи български и чуждестранни компании и е водеща организация в областта на корпоративната социална отговорност в България.

Той е част от Международния форум на бизнес лидерите и всяка година организира престижните награди за корпоративна социална отговорност, единствени по рода си в България.Бордът на организацията се ангажира да насърчава и популяризира добрите практики на компаниите, да води конструктивен диалог с всички заинтересовани страни и да отстоява интересите на своите членове.Максим Бехар е български бизнесмен, журналист и дипломат.

Освен CEO на водещата българска PR агенция M3 Communications Group, Inc. той управлява и чешкия офис на най-голямата PR корпорация в света Hill+Knowlton Strategies. Той е Почетен генерален консул на Република Сейшели в България. Председател е на Борда на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария, а в края на 2017 г. приключи своя мандат като Президент на Световната PR организация ICCO.