Сега четете
Очаквайте в „Не се страхувай“ по Евроком на 21 май:

Очаквайте в „Не се страхувай“ по Евроком на 21 май:

snimkaРазговор за 24 май, просвещението, духовността, падението, изчезват ли категориите чест, достойнство, морал – специален гост – класикът на българската литература академик Антон Дончев.

Президентът Румен Радев в Москва – Реална ли е надеждата за обрат в българо-руските отношения ? Ще изпуснем ли историческия шанс да поискаме прекратяването им, докато председателстваме ЕС ?

Зад кулисите на ПЕС. Защо Станишев упорства да наложи Истанбулската конвенция? Ще удържи ли БСП на натиска на бившия си председател? Какво общо има зловещата конвенция със Западните Балкани ?

Лошите практики на нашата администрация – Има ли отговор на писмото на Васил Василев до Бойко Борисов за Южен поток? Защо от Белия дом във Вашингтон отговарят на писмо на Василев, а от Министерския съвет в София мълчат?

Вижте и

Как западноевропейският пакет „Мобилност“ съсипва българския транспортен бизнес и обезлюдява държавата ни

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)
  • Добре казано-„Не се страхувай“,а истина ли е това господине? Как може да не се страхуваш,когато нямаш сигурност за утрешния ден,когато не знаеш дали ще си платиш сметките-ако нещо стане със здравето Ви дали ще Ви обърнат внимание-или ще продължават да Ви гледат във ръцете какво ще им дадете-а Вие сте на дъното.Чудите се 200 или 300 лева пенсия,как да я разпределите-да я гледате или миришете?И през турско робство не е било така.На фона на тази „мизерия“-някой се чудят какво жилище да си купят.Аз над 30 години се занимавам със бизнес не мога да си разреша лукса да си купя такова жилище-то остави това,ами не мога да опазя и старото-защото единият ми крак е вънка на улицата съм-а вие ми говорите“Не се страхувай“-не се страхувах,през онези години,когато къщата ми не се заключваше и нямаше страшно нещо лошо да се случи-защото имаше сигурност!!А днес се срещам със много хора -чувам техните болки и тревоги-но коя съм аз.Всеки ден се моля на Господ и казвам-Господ да пази България!!Защото Левски е един!!

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре