И тази година „Луда надпревара“ апелира: „Спри агресията по пътищата, стани един от нас“

1-504x445Най-зрелищното шоу със собственоръчно направени автомобили „Луда надпревара“ ще открие сезон 2018 година на 26- 27 май в София – Околовръстен път, Симеоново.

„Спри агресията по пътищата, стани един от нас“ – това е казузата на най-зрелищната надпревара със саморъчно и тематично направени автомобили. Всички любители на адреналина могат да покажат шофьорски умения, предвидливост, точна преценка, бързи и адекватни животоспасяващи реакции в една контролирана и обезопасена среда.

Само тук, в атрактивното шоу зрителите ще видят удар с 20 км в час и ще се замислят как би изглеждал в реална ситуация при удар със 120 км в час. Зрелищното шоу кара малки и големи да се замислят как биха реагирали на пътя в опасна ситуация.

Вижте и

Тази година организаторите са вдигнали още повече летвата с уникална по рода си шоу програма, каскади, автогладиатори борещи се да оцелеят в една епична и безмилостна надпревара в театър на разрушението.
Огромен джип ще гази отпадналите от надпреварата коли, а автогладиаторите ще се борят с брутални саморъчно направени, автомобили, като последния останал на ход ще грабне титлата на „Луда Надпревара“.
За най – малките си фенове, организаторите са подготвили коли на любимите анимационни герой.
Присъстващите ще видят на живо и как се заснема игралният филм „Автогладиатори“ с опасни каскади и специални ефекти.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре