Сега четете
БНТ1 предава на живо кралската сватба на годината

БНТ1 предава на живо кралската сватба на годината

BNT1Милена Цветанска и Георги Любенов водят специалното предаване в събота 

На 19 май БНТ1 ще отведе телевизионните зрителите във Великобритания, за да проследят на живо събитието на годината вкралската фамилия – брачната церемония на актрисата Меган Маркъл и принц Хари. Тяще се състои в параклиса „Сейнт Джордж“ в двореца Уиндзор, а традиционната тържествена обиколка с кралската карета ще бъде из улиците на градчето.

Журналистите Милена Цветанска и Георги Любенов са водещи на специалното студио „Кралската сватба“, което ще започне в 13:55 часа. Подробности за церемонията и изискванията на протокола ще бъдат обсъдени с експерта в тази област Мария Конакчиев, а детайлите в облеклото и стила на високопоставените гости ще следи главният дизайнер на БНТ Ина Исса. Бляскавото събитие ще бъде разгледано и в контекста на помрачените политически перспективи за Великобритания с политолога Ана Динкова и ПР специалиста Любомир Аламанов. Разговорът в студиото ще бъде допълнен с малко известните факти около дългоочакваното светско събитие от преводача Сабрина Хил и главния редактор на сп. „Hello“ Инес Павлова.

В специално интервю от Лондон, световноизвестният български цигулар Васко Василев ще разкаже за своите срещи с членове на кралското семейство и защо хората днес все още имат нужда да вярват в приказки. Един от най-успелите журналисти във Великобритания, работил дълги години за ВВС, българинът Огнян Бойчев също ще се включи на живо от английската столица с разказ за британците, които се готвят за Брекзит, докато празнуват кралската сватба.

Водещите на специалното студио ще припомнят на зрителите невероятната история на крал Едуард VIII, който абдикира в името на любовта си към американката Уолис Симпсън. Обществената телевизия ще покаже и кои са другите жени без кралска кръв, подобно на МеганМаркъл, които са ставали част от благороднически фамилии.

Вижте и

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре