Сега четете
Владимир Кличко публикува книгата „Управление на предизвикателствата“

Владимир Кличко публикува книгата „Управление на предизвикателствата“

PrintТой е спортна икона. Той е жива легенда в света на бокса. Като олимпийски златен медалист и двукратен световен шампион, Владимир Кличко се отличава от повечето спортисти. Но освен с постижения си на ринга, той е известен и с дейностите си извън него. Той основава свои промоции и мениджърски групи, както и цяла усъвършенствана програма за сертифициране в университет в Швейцария, за да преподаде основите на професионалното самоуправление.

Ето затова самият Кличко в съавторство с репортерът и редактор Щефани Билен представя своята книга, с помощта на която ще превърнете решаването на предизвикателства в ежедневие. Изданието носи заглавието „Управление на предизвикателствата“ и е част от каталога на издателство „Сиела„. Уроците на шампиона ще се появят на българския книжен пазар от 30 април.

„Управление на предизвикателствата“ ще ви разкаже за пътя на Владимир Кличко към върха – от спортния интернат в Съветския съюз до превръщането му в шампион, идол, успешен мъж и пример за мнозина. Ще ви научи и как, следвайки няколко прости правила, можете да превърнете решаването на предизвикателства в начин на живот. Изданието ще ви предостави и практически примери в комбинация с лични анекдоти от различни спортни мениджъри, предприемачи и приятели на автора, включително Арнолд Шварценегер.

 

Вижте и

„Владимир често е чувал негативни гласове около себе си – хора, които не са му вярвали. Но той е бил достатъчно умен, за да не слуша тези песимисти, хората, които казват „не“. Винаги е знаел каква е визията му за нещата. И в бъдеще ще продължава да е така.“
Арнолд Шварценегер

„С тази книга бих искала да ви покажа как поведението на един боксьор може да се пренесе върху предизвикателствата от (бизнес) всекидневието. Да станат видни решенията, които са го довели дотук. Владимир Кличко принадлежи към най-почитаните спортни икони в света, а като бизнесмен успешно управлява международна мрежа от фирми. Желая ви приятно четене и много силна воля при срещата и преодоляването на предизвикателствата във вашия живот.“
Татяна Кил, Изпълнителен директор на ООД „Кличко венчърс“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре