Сега четете
Станислав Недков-Стъки: Не е сензация, ако не бяха полицаи и известно лице

Станислав Недков-Стъки: Не е сензация, ако не бяха полицаи и известно лице

stuki„Един неприятен инцидент, който би могъл да се случи на абсолютно всеки, и за съжаление, никой не е застрахован. Слава Богу всички са живи и здрави, за което благодаря на Господ”, заяви Станислав Недков-Стъки, който в събота срещу неделя блъснал патрулка на „Околовръстното“, пред „Здравей, България“ по NOVA.

Известният състезател по смесени бойни изкуства коментира, че не би трябвало това да е сензация, ако не участваха полицаи и известно лице.

Стъки  помислил, че полицейската кола се движи, тъй като била с включен буркан, но без аварийки. В този момент те проверявали в колата документи на друг автомобил, минал на червено.

Има щети по патрулката и по другата кола, но полицаите са добре. Върху тях паднала кутията с камерата в багажника на патрулката.

„По българските закони виновен е този, който удря отзад. Карайки по бул. „Симеоновско шосе”, качвайки се на Околовръстен път в началото на Околовръстния път, беше спряла патрулна кола с включени светлини, буркан, но без аварийни светлини, което мен ме заблуди, че тази кола се движи. Не можах да преценя дистанцията”, добавя Станислав Недков-Стъки.

По думите му не карал с повече от 70-80 км/ч. Спортистът се опитвал да се качи на Околовръстното шосе от бул. „Симеоновско шосе”.

„Съжалявам, че вкарах двама служители на реда и бащи в болница”, заяви ММА боецът. По думите му поуката е, че е бил с колан и това го е спасило от наранявания.

Той повдигна и темата за местата за спиране на патрулиращи полицаи и трябва ли да се обозначат тези места. „За съжаление това у нас не е регулирано и поредицата от такива инциденти, един от който стана сега, е време да светне лампичката на законодателите“, обяви той.

Вижте и

Проверката показала, че той не е употребил алкохол. В кръвта му не били открити упойващи вещества.

Полицейският автомобил е откаран на паркинга в КАТ. Въпреки сериозните щети по него, състоянието на полицаите не е тежко. Единият от тях остава под наблюдение в болница с комоцио, съобщиха от МВР.  Другият униформен е освободен за домашно лечение.

Недков е категоричен, че ще си понесе последствията от случилото се като заплати съставения му акт. Имал и предишно нарушение за превишаване на скоростта. Книжката му ще бъде върната, когато си плати акта.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре