Деян ВеселиновЖурналистът Деян Веселинов окончателно скъса с Нова тв, след като миналата година бе понижен от водещ на сутрешния блок „Събуди се” в обикновен репортер, научи HotArena. Тогава в стола му седна Лора Крумова, а на него бе поверена кратката рубрика „Другата игра”, излъчвана в рамките на предаването „Здравей, България”.

Запознати издават, че наскоро Веселинов е получил предложение за по-доходоносна работа в чужбина и изобщо не се замислил, а набързо подал молба за напускане. „Време е за ново начало! След 12 години в телевизиите настъпи момент за лека промяна. Благодаря на хората пред екрана за доверието!”, написа Деян в социалната мрежа на финала на последния си работен ден като журналист.

Малко по-късно се разбра, че жена му Рени Чавдарова също е напуснала предаването „На кафе”, където 4 години се изявяваше като репортер. Под влиянието на съпруга си, чаровната брюнетка взела решението да зареже Гала и да се посвети на нови начинания. Деян бил толкова разочарован от Нова тв, че настоял Рени да го последва и да остави досегашната сиработа, която преди две години ги събра. Младият журналист подал документи за работа в чужбина и бил одобрен. Така младото семейство взело решение да емигрира.

Говори се, че семейството планирало в скоро време да се сдобие с наследник. До този момент Чавдарова не успявала да зачене и различни житейски препятствия осуетявали забременяването й, но сега разполгала с време да си почине и да се подготви за този така важен момент.

Съпрузите нямали репродуктивни проблеми, единствено служебните и финансови драми на Деян ги спъвали в създаването на бебе, ала най-сетне и този фактор бил отстранен, пише “Уикенд”.
Любословие.БГ по plovdivmedia.com