Сега четете
Тази седмица при нас- интервю с Борис Христов

Тази седмица при нас- интервю с Борис Христов

Boris-Hristov-pres-356labsТази седмица  на Любословие гостува Борис Христов, Power Point MVP, консултант и трейнър.  В  интревюто пред Андрей Велчев той разказва за тънкостите на доброто лично и корпоративно предствяне, за новите предизвикателствана комуникациите и за новият ред в общуването он и оф лайн.

Борис Христов е опровержение на тезата, че компютърните специалисти комуникират и се изразяват трудно. Той завършва Информатика в НБУ и още като студент организира инициативи и изнася лекции. Работи като компютърен специалист с насоченост Microsoft SQL Server като работи в областта на съпорта в Hewlett-Packard, а по – късно и като консултант за BULPROS. Става автор на курсове за Pluralsight, а в същият този момент Microsoft го награждават с една от най – престижните си награди – MVP.

През цялото това време той работи и freelance проекти и води лекции и курсове в СУ „Св. Климент Охридски“, Нов Български Университет и СофтУни. В работата си винаги се старае да представя информацията по достъпен начин и помага на клиентите да я разберат лесно. Това му качество му отваря вратите да презентира в над 25 държави по света, а тази година става първия българин, който ще презентира на най – голямата годишна конференция на Microsoft – Microsoft Ignite в Атланта. Септември 2015 основава собствена компания – 356labs, чиято цел е да помогне на хората да постигнат повече със своите презентации. Към днешната дата Борис, връщайки се назад към първите стъпки след основаването на компанията, осъзнава, че някои от тях са били погрешни. Именно за грешките по пътя към успеха, ще научим

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре