Сега четете
Заплашиха Майкъл Оливър със смърт

Заплашиха Майкъл Оливър със смърт

Image_6817423_308_0В „Ювентус“ никога няма да простят на съдията Майкъл Оливър

Смъртни заплахи получиха скандалният съдия Макъл Оливър и съпругата му Луси. Реферът е едно от най-обсъжданите имена в последната седмица. Той отсъди доста спорна дузпа за „Реал“ (Мадрид) срещу „Ювентус“ в добавеното време на четвъртфиналния реванш на Шампионската лига. От бялата точка Кристиано Роналдо вкара и прати „белия балет“ на полуфинал срещу „Байерн“ (М).
Очевидно феновете на „Юве“ още не могат да преболедуват съмнителната дузпа и отпадането на техните любимци. Още повече че Оливър показа директен червен картон на капитана на „стзрата госпожа“ Джанлуиджи Буфон, който реагира изключително остро при отсъждането на дузпата.

Оказва се, че в последните дни съдията е обстрелван със страховити съобщения, твърдят британските медии. Въпреки че Оливър няма собствен профил в социалните мрежи, този на съпругата му в туитър беше задръстен със заплахи и обиди. Още по-лошо е станало, когато някой е публикувал нейния телефонен номер. Така се е стигнало до заплашителни съобщения. Според информации един от есемесите бил: „Майкъл, ще умреш!“ В тази връзка британската полиция е започнала разследване.

Вижте и

За да бъдат спрени заплахите на феновете, беше направено обръщение към „Ювентус“ и Буфон да се извинят за коментарите си след мача. Вратарят и капитан на италианския клуб тогава обяви, че съдията носи в гърдите си не сърце, а кофа с боклук.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре