Сега четете
СДВР с апел за дербито „ЦСКА”/„Левски” – утре

СДВР с апел за дербито „ЦСКА”/„Левски” – утре

30594504_1630215740380523_8900873748735852544_oНа 11.04.2018г. на Национален стадион „Васил Левски” с начален час 18.00ч. ще се проведе футболната среща между отборите на ПФК „ЦСКА” – София и ПФК „Левски” – София.

Полицейски служители ще следят преди, по време и след провеждане на футболната среща за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града!

За да изживеете пълноценно емоцията на „вечното дерби” е необходимо да знаете:

– Метеорологичните условия ще бъдат благоприятни и за Ваше улеснение, ако сте решили да доведете децата на стадиона е необходимо да се снабдите с декларация за придружаване на малолетни и непълнолетни лица. Може да ги изтеглите от интернет или да ги получите от касите при закупуване на билети;
– За Ваше удобство входовете на стадиона ще бъдат отворени за посетители от 16.00ч;
– Привържениците на ПФК „ЦСКА” – София ще бъдат настанявани в секторите „А” и „Г”, а привържениците на ПФК „Левски” – София ще бъдат настанявани в секторите „Б” и „В”;


– На стадиона НЯМА ДА СЕ ДОПУСКАТ ЛИЦА, ВИДИМО УПОТРЕБИЛИ АЛКОХОЛ ИЛИ НАРКОТИЧНИ И УПОЙВАЩИ ВЕЩЕСТВА И ТАКИВА, НОСЕЩИ ЗАБРАНЕНИ ПРЕДМЕТИ, ОПИСАНИ В ЗАКОНА ЗА ОПАЗВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД ПРИ ПРОВЕЖДАНЕТО НА СПОРТНИ МЕРОПРИЯТИЯ (ЗООРПСМ) – ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ, ПИРОТЕХНИЧЕСКИ ИЗДЕЛИЯ, НОЖОВЕ, ПАЛКИ, БОКСОВЕ, БУТИЛКИ, МАСКИ, В ТОВА ЧИСЛО И ПАРФЮМИ И ЧАДЪРИ;

– В зависимост от резултата ще се прецени коя агитка ще изчака на стадиона, с цел безопасността на всички;
– В подкрепа на любимите отбори ще има динамично движение на големи групи фенове и в тази връзка движението ще бъде организирано, като е възможно да има затруднения.
Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятето, както следва:

Вижте и

От 00:00 часа на 10.04.2018 г. до приключване на футболната среща на 11.04.2018 г. по алеите около Национален стадион „Васил Левски“.

От 12:00 до 20:00 часа на 11.04.2018 г.:
• на моста пред Национален стадион „Васил Левски“;
• на ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“;
От 17:00 часа на 11.04.2018 г. до приключване на футболната среща, само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с излючение на автобусите на масовия градски транспорт по:
• ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Васил Левски“ и бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“;
• бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ между пл. „Орлов мост“ и бул. „Черни връх“;
• бул. „Драган Цанков“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ и бул. „Пейо К. Яворов“;
„Център за градска мобилност” ЕАД ще осигури специализиран автомобил за принудително преместване на паркирани в нарушение автомобили, само по нареждане на отдел „Пътна полиция” при СДВР, за времето и мястото посочени по-горе, съгласно чл.171, т.5 от Закона за движението по пътищата.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре