В тандем с Ники Кънчев

В тандем с Ники Кънчев

Ники Кънчев не може да преживее, че вече не е водещ на „Стани богат”, научи HotArena. За пред хората той пази пълно мълчание по темата, но пред близки не спирал да плюе по своя наследник в предаването – Михаил Билалов, писа „Уикенд”.„Джаро е пълна катастрофа за „Стани богат”! Позьор! Защо не си играе театъра и не остави играта на хората, които знаят как да я играят?”, не спирал да сипе обиди по адрес на актьора бившия водещ на предаването. От яд той дори не искал да гледа пилотното издание, което БНТ пусна на 1 април. В крайна сметка обаче си наложил да пусне телевизора само за да се убеди, че Билалов не може да му стъпи на малкия пръст.Според запознати, Кънчев бил смъртно обиден на продуцента Нико Тупарев, че не се е борил, за да го запази в стола на богатството.

Той искрено вярвал, че мястото му принадлежи по право, тъй като до момента шоуто не е водено от друг. Когато преди два месеца разбрал, че ще го сменят, бил като попарен, макар да си давал сметка, че няма как да е лице на Нова тв и едновременно с това да води предаване по БНТ. „Нико трябваше да се бори това шоу да остане в Нова, а не да го продава в БНТ”, убеден бил вече бившият Мистър Стани богат.Допълнително масло в огъня на неговото недоволство наливали феновете му. В неделя първото предаване с Мишо Билалов събра пред екраните близо половин милион зрители. Много малка част от тях обаче харесаха новия водещ.

Още на следващия ден рейтинга падна от 10% на 7%.„Добър актьор е, моите уважения, но… някак си не му се получава да е водещ на подобно предаване. Не е в свои води и това си личи след всяка негова реплика. Изказът му е прекалено монотонен, все едно се притеснява, не показва никакви емоции и не излъчва нужната доза респект”, коментират те директно в сайта на БНТ. И подчертават, че едно е да си журналист, който цял живот си изкарва хляба, задавайки въпроси, друго е да си арт ист, да ти диктуват въпросите в слушалка в ухото, а ти само ги повтаряш изразително.

„Ники е с много по-широка обща култура и това личи в предаването”, смятат зрители.Тези коментари още повече подклаждали хъса на Кънчев да критикува своя конкурент. Предполага се обаче, че не само нараненото самочувствие е причина да е недоволен. Още по-голяма болка му били хонорарите, които е изгубил. Говори се, че в момента Джаро взима 5000 лева, за да води „Стани богат” – пари, които иначе биха влезли в джоба на Ники.