Сега четете
Изпълнителите на летния хит „ЛАМБАДА” идват в България

Изпълнителите на летния хит „ЛАМБАДА” идват в България

След като Фестивалът на Цацата вече се превърна в традиция, време е да превърнем Кранево в арена за танци! Затова в България пристига легендарната група КАОМА, които в края на 80-те години успяха да накарат целия свят да танцува Ламбада!

Близо 30 години по-късно Chorando Se Foi ще прозвучи и на българска земя и ще даде началото на голямата лятна фиеста в КраневоКАОМА пристигат у нас с членове от оригиналния състав на групата и нова певица – Една Бразил, която заменя трагично загиналата в инцидент в Бразилия вокалистка на групата. Една Бразил успява да вдъхнови КАОМА да се върнат на международната сцена, за да продължат да споделят страстта и магията на музиката си с публиката и ето ги тук – 9 юни 2018, Кранево!Festival na Cacata_2018_KAOMA_poster

Песента „Ламбада” не случайно е наричана „най-големия летен хит в света”, но освен него групата ще припомни на българската публика и останалите си хитове – Dancando Lambada, Tago Mago, Melodie d’Amour и много други!

„Танцьорите ще ви пренесат в света на Ламбада – такъв, какъвто го помните от клипа на парчето” – обещават организаторите, така че вадете късите рокли и маракасите, припомнете си всички летни спомени, свързани с вечния хит и още отсега си запазете втория уикенд на юни! Защото в Кранево ще се танцува! Ламбада!

Вижте и

Организаторите на Фестивала на Цацата обещават още много изненади, игри, по-голяма фестивална зона, нова локация – по-близо до морето, лунапарк, ледена пързалка и още много атракции за малки и големи! Очакваме ви на 8, 9 и 10 юни 2018 на Фестивала на Цацата в Кранево! А вие очаквайте още новини и неочаквани изненади от нас!

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре