Poster-FullHD-2C „Евроком“ стартира  предаването „Поглед отвън“ с автор и водещ Николай Тома. Изявен български кинодокументалист.

В първия епизод се разглежда темата за здравеопазването във Франция и какви грижи се полагат там за хората със зрителни увреждания.

В поредица от предавания ще видите как живеят пенсионерите във Франция, какви грижи се полагат за хората с увреждания и какви данъци плащат богаташите. За какво служат и как се контролират тези  данъци, какви социални помощи получават бедните и бездомните.  Ще ви представим ключови откъси от документални филми, излъчвани  в Европа и по света, но не и в България.

Ще видите  заснети репортажи, специално подготвени за предаването. Кои спечелиха и кои загубиха в западна Европа от разширяването на  ЕС? Какво спечелихме и какво загубихме ние? Какво направи България райско място за няколко хиляди индивида? Какво прокуди в чужбина над два милиона българи и направи бедняци  всички останали? Следете новото предаване „Поглед отвън“ по телевизия „Евроком“, всяка първа неделя на месеца от 19:00ч., с повторение понеделник от  10:00ч.