Sasho-Dikov-2Сашо Диков ставна част от репортерите на “Шоуто на Слави” и пуска първите си кадри още тази вечер, похвали се журналистът пред колеги в парламента. Преди няколко седмици той напусна телевизия BiT, на която бе програмен директор и първоначално заяви, че има достатъчно възможности, за да се седи и да си клати краката дълго време. Днес обаче бившият на Аня Пенчева се появи в кулоарите на Народното събрание и започна да задава въпроси на политици.

На техните питания за кого работи в момента, той обясни, че започва като репортер в “Шоуто на Слави”. Първата му изява ще бъде още тази вечер с рубриката, която Диков поддържа от години, още докато бе в Нова. Той разпитва народните представители и министрите по злободневни теми, като днес ще нищи ЧЕЗ, проблемите в коалицията на патриотите и промените в наказателния кодекс.

Диков и Трифонов са близки от доста време, а когато Слави бе на път да се раздели с Би Ти Ви, Сашо му предложи работа в BiT. По ирония на съдбата днес той е намерил препитание при шоумена, който не крие политическите си амбиции.