Сега четете
Френската прокуратура погна Марин Льо Пен за туитове с „Ислямска държава“

Френската прокуратура погна Марин Льо Пен за туитове с „Ислямска държава“

36294344020215792Лидерът на крайнодясната френска партия „Национален фронт“, Марин Льо Пен е обвинена за публикуване в „Туитър“ на изображения със зверства на „Ислямска държава“, в които е и снимка на обезглавеното тяло на американския репортер Джеймс Фоли, съобщава АФП.Прокурори коментират, че Льо Пен е с повдигнати обвинения за публикации, като разследването започва през декември 2015 г. Действията на съдия от Нантер, до Париж, са след като Народното събрание гласува през ноември да свали депутатския имунитет на Льо Пен заради снимките.

През март миналата година депутатите в Европейския парламент също гласува за премахване на имунитета й.“Това само показва на френските граждани какво е Европейският съюз, какво е Европейският парламент и че всичко е част от системата, която иска да спре кандидата на френския народ, който съм аз“, заяви в отговор на тези действия Льо Пен. Тя отказва да присъства на полицейски разпит в Нантер, използвайки своя статут на евродепутат.

Льо Пен, която има над два милиона „Туитър“ последователи, се обръща с въпросните постове към журналиста от BFM TV Жан-Жак Бурдин, когото обвинява, че приравнява партията й джихадистите от „Ислямска държава“Родители на убития журналистФоли Джон и Даян поискаха тогава изображенията да бъдат премахнати незабавно, обвинявайки Льо Пен, че използва „срамни и нецензурирани“ изображения за собствените си политически цели.Заемате се смело с конкретен професионален проект и за кратко време успявате да осъществите пробива, който отдавна е ваша цел. Устоявате на провокациите, които ви съпътстват и не позволявате на никого да провали намеренията ви.

В личен план ви предстои благоприятна развръзка на важен за вас разговор, от който очаквате конкретно решение.Днес сте в чудесно настроение и това неминуемо се отразява на качеството на работата ви. Подхождате безкрайно търпеливо към неуредиците и това в крайна сметка се оказва вашата печеливша позиция. Бъдете благодарни на хората, които ви помагат.Бъдете бдителни към лицемерните и не разкривайте докрай тайните си. Приведете в ред документацията си, възможни са проверки.

Желание, свързано с определен човек ще ви срещне по-скоро с него и очакванията ви ще се сбъднат. Финансови и лични въпроси ще решите с помощта на близките си.В добро настроение ще бъдете и повечето от вас ще задоволят нуждата си от отдих. Не се лишавайте от почивката и заминете нанякъде, ако можете. Бързо приключете с неотложните си задачи и се погрижете за отдиха си.

Говорете пред другите за желанията си, ако искате да се съобразят с тях.Справяйки се с не едно и две затруднения, ще решите въпрос, който ви пречи да продължите напред. Ще получите помощ или съвет от приятел, покажете му и вие готовността си за подкрепа. Любовта ще ви помогне да се ориентирате по-бързо и добре в търсенията си. Засилване на връзки с чуждестранни партньори.Имате добра мотивация и това си личи от работата ви. Резултатите от нея ще ви направят горди и което е по-важно ще ви донесат материални придобивки. Не пренебрегвайте мнението на сърдечния си партньор.

Вижте и

Заедно можете да поставите едно добро начало, както в областта на бизнеса, така и в творческата сфера.Реално преценете възможностите си и не започвайте предварително обречени на неуспех задачи. Ще ги познаете по вътрешното си усещане и най-вече по това, колко голямо желание ще пламне у вас. Можете да избирате верния път, и този път няма да се излъжете. В противен случай ще отчетете загуба на енергия, време и пари.Събитията ще ви подтикнат към конкретни действия, отнасящи се до детайлите от настоящето и ще ви накарат да изоставите на този етап дългосрочните си планове.

Нищо не е загубено, но и не бива да приспивате устрема си. Близките ви се нуждаят от истинско внимание, което не може да се компенсира с грижи по бита.Днес действайте предимно с други хора, защото импулсивните ви решения могат да се окажат фатални. Във ваш интерес е да преодолеете мнителността си, която ви изолира и ви прави неспособни да преценявате реално обстановката.Ако сте искрени и добронамерени в общуването с околните, не се тревожете за работата си. Ще се справите и с най-трудните въпроси, на помощ ще привличате добрите сили и заедно ще успявате.

Професионални интереси ще ви подтикнат към действия, имащи отношение към финансите ви. Късметът ще бъде с вас.Денят носи развития за търсещите нова работа и онези, които се нуждаят от подкрепа. Съдбата ще ви изпрати подходящите хора с техните предложения и дано намерите в тях нещо и за себе си. Щадете здравето си и избягвайте натоварващи ви емоционални и физически състояния. Зарадвайте близките си с нещо специално.Действайте динамично и с хъс. Ще изненадате партньорите си с темпото, което налагате и това ще ги по изнерви. Бъдете отворени за новостите и не щадете никого, щом това е от полза за всички. Работата в екип не е силната ви страна днес. Силите ви ще стигнат за много повече.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре