Сега четете
Формула 1 се насочва към бъдещето с онлайн телевизия

Формула 1 се насочва към бъдещето с онлайн телевизия

Новият сезон във Формула 1 ще бъде излъчен по революционен начин, обявиха собствениците от „Либърти медия“. Най-престижната автомобилна надпревара вече ще може да бъде наблюдавана по-детайлно и разнообразно благодарение на платформата F1TV Pro.

Тя ще бъде основана на платформата OTT (over the top), която навлезе в последните години и беше популяризирана от „Нетфликс“ и „Амазон“. Феновете ще могат да наблюдават състезанията без реклами и да имат много по-разнообразно съдържание, различно от това на всяка една телевизия по света. F1TV Pro ще предлага гледна точка от всеки един от 20-те болида в колоната с възможност да се следят двама пилоти едновременно.

Освен това за първи път ще могат да се следят в реално време постиженията на пилотите, а също така зрителите ще имат достъп и до радиокомуникацията. Платформата ще бъде достъпна на четири езика – английски, френски, немски и испански. Засега е потвърдено, че ще се предлага на над 20 пазара в Европа, Северна Америка и Латинска Америка (за България все още няма информация).

Сред интересните нововъведения е разделянето на екрана на две, като всеки зрител ще може да избира дали да гледа двама пилоти едновременно, или да се следи общият международен сигнал. Той не се различава по нищо от сигнала, който телевизиите, притежаващи правата за Формула 1, ще излъчват в ефира си.

Всичко, което трябва да знаете за:

f1
Формула 1 (199)

Formula 1

@F1
F1 is launching a new TV and OTT service

– Live races in select territories
– Ride onboard with any driver
– Unprecedented archive access#F1 http://f1.com/F1-OTT
8:23 PM – Feb 27, 2018

Вижте и

Formula 1 to launch F1 TV, a live Grand Prix subscription service
Formula 1, the pinnacle of motor sport, is set to launch early in the 2018 FIA Formula 1 World Championship season F1 TV, an innovative way for fans to enhance and enjoy their experience of Grand…
formula1.com
2,856
998 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy

F1TV Pro ще бъде достъпна от всякакви платформи – както от компютри, така и от мобилни устройства с операционна система на Apple или Андроид. Цената, която ще се плаща месечно, е между 8 и 12 долара, а годишната такса ще бъде съобразена с пазара.

Освен състезанието, свободните тренировки и квалификациите зрителите ще могат да гледат пресконференцията на пилотите, както и всички интервюта след сесиите. Ще се предлагат и разширени репортажи.

Абонатите на F1TV Pro ще могат да следят по същия начин и всички съпътсващи серии – Формула 2, GP3 и „Порше суперкъп“. Ще има и пакет F1 TV access, който ще бъде по-евтин. Той обаче ще предлага само радиокоментар и лайв тайминг на състезанието.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре