Сега четете
Сменят Джеймс Бонд, Крейг продава колата си

Сменят Джеймс Бонд, Крейг продава колата си

glsgtfmhlpkwuskmed0xТом Харди е новият фаворит за ролята на Джеймс Бонд в края на мандата на Даниел Крейг.40-годишният актьор е сколонен да отстъпи на Джеймс Нортън в надпреварата, за да играе известния агент 007харди е фаворит на 2/1 според Betfair, докато коефициентът на Нортън е 5/2. Джак Хюстън е трештият любим с  коефициент 6/1В едно от интервютата си Харди сподели, че вярва в сентенцията, че ако изречеш нещо на глас, то автоматично излиза от съзнанието ти. Именно заради това той не иска да говори за това, което му предстои.

сн. autoblog.com
сн. autoblog.com

А почти бившият Джеймс Бонд Даниел – Крейг оповести, че се разделя с личния си „Астон Мартин“. Актьорът Дкойто игра агент 007 в четири филма от поредицата, ще продаде на търг автомобила, направен специално за него преди четири години. Продажбата ще се осъществи от аукционната къща Christie’s, съобщава агенция „Ройтерс“.“Астон Мартин“ правят колите на Бонд повече от 50 години, откакто в „Голдфингър“ Шон Конъри кара сребрист „Астон Мартин Ди Би 5“.Личният автомобил на Крейг е модел Vanquish от 2014 г., произведен в само сто броя в чест на стогодишнината на компанията.

Парите от продажбата ще отидат при благотворителната организация The Opportunity Network, която помага на ученици от уязвими общности да учат и работят. Крейг и съпругата му Рейчъл Вайс са членове на борда на директорите.Стойността на автомобила се изчислява на между 400 000 и 600 000 долара. Той ще бъде изложен в шоурума на Christie’s в Лос Анджелис между 27 февруари и 3 март, преди да бъде преместен в Ню Йорк, където ще се проведе и търгът.Макар в продължение на месеци да настояваше, че „по-скоро ще си отреже ръката“, отколкото отново да играе Бонд, Крейг обяви миналата година , че ще се превъплъти в агент 007 за пети път. Новият филм трябва да излезе по кината през ноември 2019 г.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре