Сега четете
Пенев и Дражев изгонени от Конгреса, екипът им с тежка закана

Пенев и Дражев изгонени от Конгреса, екипът им с тежка закана

penevСериозен скандал се заформи в първите минути след началото на Конгреса на БФС. Двама от кандидатите за поста в Бояна – Любослав Пенев и Ивайло Дражев, не бяха допуснати до залата в столичния хотел „Маринела“, където междувременно започна срещата на най-високо равнище, открита лично от настоящия президент Борислав Михайлов.

От екипа Ел Голеадор изразиха дълбокото си разочарование от така стеклите се обстоятелства, обявиха събития за „цирк“, а адвокат Радостин Василев дори заяви, че е възможно да не се явят на Конгреса: „Сега в момента ще се избират комисиите и там не трябва да има очи на недоброжелатели. Обмисляме да не се явим на този конгрес.“

„Спокоен съм, не съм ядосан“, заяви Пенев, който първоначално бе извикан в 10:30 часа, но впоследствие стана ясно, че трябва да се яви в 12:30. „Ако е демократичен процесът, сме ги победили“, категоричен бе „другарят“ на бившия национален селекционер в тежката битка Николай Илиев.
Другият кандидат за поста в Бояна – Ивайло Дражев, също изрази бурно недоволството си, като обяви, че сега тепърва ще се избират комисиите, които ще броят гласовете, и двамата с Пенев са оставени умишлено извън залата, за да нямат представа какво точно се случва.

Вижте и

„Охраната не е виновна за начина й на действие спрямо медиите и спрямо нас. На нея са й казали какво да прави. Все едно ще сваляме правителството на България. Пък и да го сваляме, като е по законов ред, какъв е проблемът? Нека ни кажат – ако няма да ни допускат, качваме се на колите и си тръгваме. Достатъчно интелигентни хора сме”, заяви Дражев, след което двамата „отлъчени“ заминаха в неизвестна посока, като засега не е ясно дали ще се върнат обратно в хотела

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре