Сега четете
„Евроком“ участва в Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“

„Евроком“ участва в Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“

27935241_10210015376133610_1771675009_n

„Делници“ ще излъчва на живо от  Интер Експо център

В 35-то издание на  Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“ 2018 от 14 до 16 февруари  ще участва телевизия Евроком.

На 14 февруари 2018 година  точно в 15 часа   предаване „Делници“ с автор и водещ   Николай Колев  ще се излъчи на живо от щанда на телевизия Евроком. Като медиен партньор на  ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, ще отрази актуалните проблеми и тенденции на туризма в България, ще покаже мнението на посетителите на  това изложение и техните препоръки към различните браншове.

„Делници“ е предаването, което се гледа на един дъх. Отдушник на обидените, сцената на успелите всеки делничен ден от 15 до 19 часа по Евроком!

„Светът и всичко в него“ е  авторско предаване на неуморния пътешественик Симеон Идакиев  по телевизия Евроком. С него може да обиколите целия свят. Пренася ни по вода, въздух и суша до едни от най-интересните кътчета от света, показвайки ни историята, културата и бита на малко познати племена и народи.

Посетил е над 120 държави на всички континенти. Плод на тези пътувания са заснетите от него над 400 документални и научнопопулярни филма.

ВАКАНЦИЯ/СПА ЕКСПО е водещото събитие за туристическата индустрия в България.

Вижте и

Предоставя на туропeратори, хотелиери, общини, транспортни компании, издателства и  медии възможности  за нови контакти, разширяване на мрежата от партньори и клиенти. Предназначен е за професионалисти и широка публика.

Заповядайте на щанда на телевизия Евроком!

Зала 3, щанд Е 20

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре