Сега четете
Дара в битката за „Евровизия“

Дара в битката за „Евровизия“

dara-v-bitkata-za-evroviziq-490530Любимката на тийнейджърите Дарина Йотова-Дара е сред 13-те артиста, включили се в конкурса на БНТ за български представител на „Евровизия“, пише в. „Монитор“.Новината идва само три седмици след като отличничката от X Factor оглави анкетата на независимия сайт eurovision-bulgaria.com за най-адекватния ни музикален посланик в Лисабон през май. Своя вот в подредбата бяха дали 100 000 души, а в челната тройка се изчерпваше с Гери-Никол и Михаела Филева.Какво е звученето на парчето, с което Дара и продуцентите й от „Вирджиния рекърдс“ ще се борят за симпатиите на журито, не е известно

. Имайки в предвид факта, че същия екип застана зад Кристиан Костов и спечели историческото второ място за страната ни в Киев, то Дара със сигурност ще излезе с хит излят по световна матрица.Международни експерти, сред които продуценти на „Евровизия“ в Швеция, Дания и Норвегия, са гласували независимо един от друг в онлайн платформа, където са оставяли още мнение и допълнителни препоръки за изпълнителите. „Преди всичко искаме да подчертаем, че каквито и оценки да са получили различните проекти, те са в контекста на тяхното евентуално участие в „Евровизия“.

Извън това, в музиката няма правилни и грешни отговори и за всеки стил има почитатели. Всички песни, които участваха в селекцията, бяха много добри и бихме се радвали да бъдат издадени.“, заяви продуцентът на българското участие на „Евровизия“ Йоана Левиева – Сойър.От „Сан Стефано“ 29 съобщават още, че изпълнителите са много разнообразни като опит, творчески път и постижения, а в част от проектите има международно участие.Единственото, което може да се каже със сигурност е, че следващата българска песен на „Евровизия“ ще бъде отново изцяло на английски.

Вижте и

Сред спецовете, оценявали от 1 до 7 композициите и концепциите за тяхното сценично представяне, са Гавин Ламбърт – бетинг анализатор на евровизионния пазар; Гордън Бонело – тв продуцент и режисьор на „Детската Евровизия“ 2014 до 2017; Ян Федерсенс – журналист, музикален критик, ARD Германия; Пол Кларк тв продуцент от Blink TV и SBS Австралия; Никола Калиджоре – ръководител на италинската делегация на „Евровизия“, RAI Италия и др. Кой ще брани честта на страната ни в Португалия ще стане ясно в началото на март.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре