Александър Костадинов

Александър Костадинов

Журналистът и бивш футболен съдия Александър Костадинов става част от екипа на единствената бизнес телевизия в България – Bloomberg TV Bulgaria.

От 25 януари той е новият водещ на предаването за инвестиции, макроикономика и бизнес – Investbook. Той ще се фокусира върху теми, свързани с новините от корпоративния свят, начините за финансиране, инвестиционните планове, законовите промени, които засягат бизнеса и други, съобщиха от телевизията.

Александър Костадинов трупа телевизионен опит, като е преминал през всички етапи на професията. Преди да се присъедини към екипа на Bloomberg TV Bulgaria, той е работил като водещ на новини, радиоводещ, редактор, репортер и анализатор в БГ Радио, Радио Витоша и други медии.

“Животът е постоянно предизвикателство. Аз вече съм част от него, благодарение на Bloomberg TV Bulgaria, които истински разбират от капитал във всякакъв аспект. И знам, че ще науча много… или както е казал Михаил Барщевски: “Пазарите са нестабилни. Инвестирайте в себе си”, каза Александър Костадинов.

Освен че практикува като журналист от 17 години, Александър има наблюдение и над света на спорта – той е един от международните съдии на България по футбол, като в периода между 2010-2015 година съдийства на 26 футболни срещи на FIFA и UEFA, бил е съдийски наблюдател към БФС и международен съдия на Българска Асоциация Мини Футбол.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/televizia/2018/01/24/aleksandyr-kostadinov-stava-vodesht-na-investbook-po-bloomberg-tv-bulgaria.366026