metal-framed-wall-mirror-oЕдно от най-важните неща, които трябва да разберете е, че когато знаете повече, можете повече. Колкото по-голямо ниво на разбиране имате, толкова по-добри избори правите. И колкото по-ясно ви става кой сте, толкова по-бързо ще започнете да вземате нужните решения, за да стигнете до върха на планината.

Мястото, където винаги сте искали да бъдете. Яснотата предоставя рамка за взимане на по-лесни и по-интелигентни решения. Ето един прост инструмент за целта: Тестът с огледалото Тестът с огледалото на Робин Шарма е един прост инструмент, който може да ви бъде от изключителна полза.

Просто трябва да погледнете в огледалото и да си зададете следния въпрос: „Какво е онова единствено нещо, което ако свърша днес, ще придвижи личния и професионалния ми живот до следващото ниво на Величие?“ После разсъждавайте върху него. Обмислете как да го свършите по най-добрият възможен начин. Бъдете уверени и действайте смело.

Никога не забравяйте, че малките всекидневни подобрения след време водят до изумителни резултати. Бъдете постоянни в действията си и не забравяйте, че винаги когато не сте сигурни, кое е онова нещо, което ви придвижва напред, може да използвате силата на огледалото.

Из наръчник по величие (2 част) от Робин Шарма