Изумително красиви дъщери на световни лидери могат да засенчат професионални модели. Тези дами нямат нужда от много грим и фамозни рокли или от славата на бащите си, за да привлекат като с магнит вниманието към себе си. Вижте четири от тях:

Лора Каримова

Лора Каримова е дъщеря на покойния президент на Узбекистан Ислам Каримов. Самата тя е изключително желан гост на светски събития и винаги изглежда безупречно на червения килим.

Красавицата е активна в Instagram, където има над 430 000 последователи.

Красиви и талантливи: Дъщерите на звездите

Лейла Алиева

Лейла Алиева е дъщеря на президента на Азербайджан. Освен с чара си, тя е известна с мащабната си благотворителна дейност.

Тя е заместник-председател на фондация „Гайдар Алиев“, която подкрепя активно реставрирането на исторически обекти във всички точки на света, включително и в България. Освен това оглавява редица младежки организации и е сред най-активните природозащитници в страната си.

Барбара Берлускони

Барбата Берлускони е дъщеря на бившия премиер на Италия – Силвио Берлускони. Тя се занимава с бизнес и често може да бъде видяна на червения килим по светски събития. Омъжена е и има двама сина. Говори се, че е в близки приятелски отношения с дъщерите на руския президент Владимир Путин.

Момичето на татко в Холивуд: Звездни бащи и красивите им дъщери (СНИМКИ)

Иванка Тръмп

Разбира се, няма как да не включим Иванка Тръмп в списъка с най-красивите дъщери на политически лидери. Тя е популярна като „Тайното оръжие“ на американския президент Доналд Тръмп. Със своето непринудено поведение и изискан стил тя се превърна в идол на милиони жени по света.