Сега четете
Емил Кошлуков става програмен директор на БНТ1

Емил Кошлуков става програмен директор на БНТ1

emil-koshlukov-razmaza-leketo-emil-dzhasim-za-koeto-levski-e-layno-i-balgarskata-istoriya-e-lazha-08-03-2017-01-05-49От 18 декември Емил Кошлуков ще оглави дирекция „Програма БНТ1“ на обществената медия. Като програмен директор, той ще отговоря за стратегическото планиране на основния канал на БНТ.

Дирекцията включва два от ключовите продуцентски центрове, които развиват както вътрешния потенциал на телевизията, така и привличането на независими външни продуценти.

„Емил Кошлуков доказа, че има модерна визия за обществената телевизия, при това го направи открито и публично. Не е задължително конкурентите да са и съперници. Присъединяването на силни личности с професионални качества е приоритет за БНТ“, заяви генералният директор Константин Каменаров.

Вижте и

Кошлуков бе един от кандидатите за генерален директор на телевизията в конкурса, спечелен това лято от Константин Каменаров. От документите, подадени в него, стана известно, че в последната година Кошлуков е бил програмен директор на телевизията на партия „Атака“ – „Алфа“, което влизаше в противоречие с изискванията кандидатът да няма политически обвързаности, писа „Капитал“.

Още по-рано Кошлуков бе изпълнителен директор на обявените в несъстоятелност канали TV7 и News 7, както и в управителния им съвет. До миналата година той водеше и предаването „Факторът Кошлуков“ по „Канал 3“.
Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре